top of page

Doelbepaling

Een samenwerking bij Edison Projectverliching start natuurlijk met een kennismaking. U kunt dit zien als een intakegesprek. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. U bent welkom bij ons op locatie of wij bezoeken uw locatie. Samen bespreken we uw behoeften, wensen en eisen. 

Tekeningen van de betreffende locatie, of dit nu een bedrijfspand, woning of tuin is, vormen de basis van dit gesprek. Samen brengen we de situatie in kaart. Zaken die we bijvoorbeeld bespreken zijn bestaande lichtpunten, plafondhoogtes, mogelijkheid tot inbouwen in wanden en plafonds, de architectuur van het pand, indeling van de ruimtes, plaatsing van meubels, kunstwerken of andere objecten, belangrijke functionaliteiten, kleurgebruik, de sfeer die u wilt creëren en het gebruik van materialen. Wij zullen u veel van dit soort vragen stellen. Natuurlijk geven wij u ook de mogelijkheid tot het stellen van uw vragen. 

 

Voor u is het belangrijk uw wensen en uw doel aan te geven. Voor ons is het belangrijk om daarnaast het gevoel te krijgen bij de sfeer waar u naar zoekt.

 

Bij een samenwerking zetten we deze wensen om naar concrete doelen. Dit zodat we niet alleen een mooie maar ook een functionele oplossing kunnen ontwerpen. Deze concrete doelen en afspraken vormen het onderdeel van onze oplever criteria bij de evaluatie.   

locatiebezoek.HEIC
IMG_4404.HEIC

Gerelateerde artikelen

Over ons: Over ons
bottom of page