top of page

Advisering

Naar aanleiding van uw doelstellingen adviseren wij u over de beste oplossing. We houden hierbij rekening met uw wensen en uw budget. Ook de technische aspecten en benodigdheden hiervoor nemen we mee in het advies. Wanneer er nog geen locatie bezoek heeft plaatsgevonden is dit het moment om dat in te plannen.

 

Tijdens dit bezoek kunnen we u hands-on adviseren en komen we vaak nog zaken tegen die belangrijk zijn om mee te nemen in ons plan. Te denken valt aan zaken als natuurlijke lichtinval, de aanwezigheid van kunst of andere objecten die de aandacht verdienen of bedien gemak bijvoorbeeld. 

Ons lichtplan bestaat uit basisverlichting en sfeerverlichting. Afhankelijk van de toepassing voegen we daarnaast functionele verlichting toe. Bijvoorbeeld op kantoor of in een (professionele) keuken. Hierbij houden we rekening met de voorschriften van de arbowetgeving met betrekking tot lichtniveaus. Dit zodat er altijd de juiste hoeveelheid licht aanwezig is. Afhankelijk van uw wens voegen we dimbare verlichting toe.   

Dit advies zetten wij voor u op papier. Hierna kunnen we naar de volgende fase waarbij we ons advies uitwerken in een compleet en technisch plan.  

stock-photo-business-engineer-contractor-who-contracts-to-supplies-consulting-about-workin

Gerelateerde artikelen

Over ons: Over ons
bottom of page