top of page

Ons team

Funs Website.jpg

Funs is al meer dan 25 jaar in de verlichtingsbranche werkzaam en kent alle ins en outs. Iedere moeilijke vraag of probleem met betrekking tot verlichting is voor Funs een uitdaging!

FUNS THEHU

Commercieel Directeur

  • LinkedIn - Black Circle
Bart Website.jpg

Voor al uw vraagstukken omtrent verlichting bent u bij Bart aan het juiste adres. Altijd op de hoogte van de laatste trends en de bijbehorende eisen.

BART BORMANS

Lichtadviseur

  • LinkedIn - Black Circle
Pierre Thielen - Edison Projectverlichti

Pierre is van origine interieurarchitect. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring met projectverlichting. Bij Edison kan hij zijn talenten en ervaring mooi combineren.

PIERRE THIELEN

Lichtdesigner

  • LinkedIn - Black Circle
Hugo_website.jpg

Hugo is bij Edison Projectverlichting het aanspreekpunt als het gaat om lichtplannen voor projecten, retail verlichting en de commerciële opvolging hiervan. Met zijn jarenlange ervaring in de projectverlichting en detailverlichting is hij een aanwinst voor ons team.

HUGO VAN BEEK

Lightdesigner

  • LinkedIn - Black Circle
Heidi Website.jpg

Heidi is geheel verantwoordelijk voor uw orders, qua bestelling, levertijden, leveringen en facturatie. Tevens is zij ondersteunend voor de sales op verschillende vlakken. Vriendelijk en opgewekt beantwoordt zij uw vragen.

HEIDI POLITSCH

Sales-support & administratie

  • LinkedIn - Black Circle
Dimphy Website.jpg

Dimphy geeft sturing op HR-gebied. Zij zorgt zo voor een optimale sfeer binnen het team. Tevens is Dimphy de controller binnen de organisatie.

DIMPHY CHARPENTIER

HR & Controller

  • LinkedIn - Black Circle
Jos Website.jpg

Ron zorgt ervoor dat uw monteurs niet stilstaan en dat de bestelde goederen correct verpakt op de juiste tijd en plaats geleverd worden.

RON TITZE

Logistiek

  • LinkedIn - Black Circle
Sanne Website.jpg

Sanne is als e-commerce coördinator verantwoordelijk voor de marketing binnen Edison Projectverlichting.  

SANNE DUDA

Marketing

  • LinkedIn - Black Circle
Over ons: Over ons
bottom of page