top of page

Exclusieve samenwerking met LedNLux

Bijgewerkt op: 6 okt. 2022

Wij zijn enorm trots op het feit dat we het exclusieve partnership met onze leverancier LedNLux mogen aankodigen! De samenwerking tussen Edison Projectverlichting en het Belgische LedNLux vormt een unieke samenwerking voor de Nederlandse markt.


Onze samenwerking is gebaseerd op een fundament van wederzijds vertrouwen en een sterke klik vanaf het begin die wordt ondersteund door open communicatie. LedNLux is inmiddels een gevestigde naam op de Belgische markt. Wij zijn dan ook enorm blij en trots dat Gerry Wouters en Agatino Sturiale, eigenaren van LedNLux samen met

Edison Projectverlichting de Nederlandse markt willen betreden.


Funs Thehu, directeur van Edison Projectverlichting, belicht deze samenwerking graag op de volgende manier: “Wij werken samen op basis van een enorm vertrouwen in elkaar. Onze communicatie is open en de snelheid van handelen ligt enorm hoog. De prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend. Bij LedNLux wordt er heel nauwkeurig gewerkt en is het meedenken in de wens van de klant de basis. Dit ziet u terug in het maatwerk voor de Nederlandse markt. Technieken en eisen verschillen op de Nederlandse markt ten opzichte van de Belgische. Producten worden hierop naadloos aangepast. Maatwerk is de kracht van LedNLux.


De thuisbasis van LedNLux ligt in Genk, het productieproces wordt dan ook volledig in België gedaan. Een combinatie van innovatieve technologie en een scherp design zorgt voor hoogwaardige kwalitatieve producten.


Wij kunnen niet wachten om de Nederlandse markt kennis te laten maken met deze prachtige producten van LedNLux. Heeft u vragen, of wilt u de producten en mogelijkheden graag zelf eens bekijken? Neem contact met ons op.Edison Projectverlichting samenwerking met LedNLux op de foto Funs Thehu en Gerry Wouters

Comments


bottom of page