top of page

No Nationality

Sinds november 2022 is er een prachtige aanvulling op het exclusieve winkelaanbod in de monumentale Maastrichtse Stokstraat gerealiseerd. NN07 by Sketch opende op nummer 35 een winkel die zich met recht laat omschrijven als exclusief en high-end. Voor het ontwerp tekende het gerenommeerde Maastrichtse ontwerpbureau Reiters-Wings.

 

NN07 by Sketch. is een multibrandstore met NN07 in de hoofdrol, daarnaast verkopen we kleding en accessoires, maar ook tafelboeken en geuren, van andere merken waar we graag mee samenwerken. Het Kopenhagen-kledinglabel NN07 is een merk dat zichzelf omschrijft als ruimdenkend zonder grenzen en duurzaamheidsdoelen met drie basismerkwaarden: sociaal, milieu en materieel bewustzijn. NN staat voor No Nationality omdat het label gelooft in persoonlijkheden en niet in nationaliteiten.

 

De riante winkelruimte bestaat in feite uit drie bij elkaar getrokken monumentale panden. Bureau Reiters-Wings bedacht een slim concept met maatwerk verlichting die door middel van lange lichtlijnen de panden optisch met elkaar verbindt en bovendien het gevoel van ruimtelijkheid versterkt. Uiteraard is de volledige verlichting energiezuinig en duurzaam uitgevoerd in LED techniek. Aan Edison Projectverlichting de uitdaging om het lichtconcept om te zetten in concrete techniek. 

 

Weer een project waar we enorm trots op zijn!

Foto's: Guy Houben

Gerelateerde Projecten

bottom of page