top of page

Accountmanager België

Fulltime / 40 uur - Genk

Wie ben jij?
Je bent een aanpakker en je vind het leuk om veel met onze klanten en leveranciers in contact te zijn. Je hebt een Bachelor diploma of ervaring met verlichting, belangrijk is dat je een dynamisch en resultaatgericht persoon bent die ook goed in teamverband kan functioneren. Vanzelfsprekend heb je een commerciële instelling, maar daarnaast ben je ook geboeid door techniek en ben je bereid om de verlichtingsbusiness tot in de finesses te leren kennen. Relaties leggen en onderhouden, klanten aan je binden is voor jou een tweede natuur. Om onnodige reistijd te voorkomen, woon je liefst in Vlaanderen 

Wat ga je doen?
Edison Projectverlichting heeft vestigingen in Maastricht en Genk en geeft vorm aan de verlichting van de toekomst. Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen. Hierbij gaan we volledig meedenken met onze klanten voor wat betreft verlichting, noodverlichting, lichtregelsystemen én bijhorende services. Indien nodig, maken we oplossingen en producten volledig op maat van onze klanten.

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de architecten, installateurs, bouw-adviesbureaus en project- en gebouweigenaren als ook investeerders in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met onze lichtadviseurs een op maat gemaakte totaaloplossing uit.

Om de klant te voorzien van een optimale service doorheen heel het traject, werk je nauw samen met je binnendienstpartner en de leiding. Je rapporteert over de voortgang van je projecten aan de verkoopleiding en neemt deel aan verkoopvergaderingen, klanten evenementen etc.


Wij bieden jou:
- Een voltijds contract

- Verloning: een aantrekkelijk salaris

- Lease auto en ruime hoeveelheid vakantiedagen

- Uitdagende functie in een hecht team

 Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en groeikansen.

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?
- Mbo(+) werk- en denkniveau
- Affiniteit met techniek en kennis van verlichting zijn een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
- Commerciële instelling

- Je bent goed in het leggen van relaties en deze onderhouden 

Voldoe je aan de (meeste) functie-eisen en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct met een motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Funs Thehu: f.thehu@edisonprojectverlichting.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Funs, dit kan ook via 06 42 22 90 23. Wij kijken er naar uit je snel te ontmoeten!

bottom of page