top of page

Commercieel licht technisch binnendienstmedewerker

Fulltime / 40 uur - Maastricht

Wie ben jij?
Je bent een aanpakker en je vind het leuk om veel met onze klanten en leveranciers in contact te zijn. Je praat makkelijk en werkt secuur. Naast het feit dat je dienstverlenend en commercieel bent ingesteld, ben je bovenal een prettige collega en spreekt werken in een team je aan. 

Wat ga je doen?
Je ondersteunt onze accountmanagers bij het optimaal bedienen van onze klanten. Je verwerkt nieuwe aanvragen tot heldere offertes en volgt deze nauwkeurig op. 
Intern en extern communiceer je met leveranciers over actuele levertijden en prijzen. Daarnaast geef je onze klanten informatie en ondersteuning wanneer hierom gevraagd wordt. Daarnaast kun je toelichting geven op de toepassingsmogelijkheden van onze producten. 
Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hierin vorm jij een belangrijke schakel.

Wij bieden jou:
- De mogelijkheid om je te ontwikkelen als lichtadviseur. Als lichtadviseur maak je lichtberekeningen en vertaal jij deze naar het beste lichtadvies voor onze klanten. 
- Een dynamische en energieke werkomgeving en team
- Een marktconform salaris
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?
- Mbo(+) werk- en denkniveau
- Affiniteit met techniek en kennis van verlichting zijn een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
- Bij voorkeur een afgeronde opleiding op technisch gebied

Voldoe je aan de (meeste) functie-eisen en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct met een motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan Funs Thehu: f.thehu@edisonprojectverlichting.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Funs, dit kan ook via 06 42 22 90 23. Wij kijken er naar uit je snel te ontmoeten!

bottom of page